Serzenip mi kendine gelecek yoksa silkenip mi kendine gelecek henüz bilemedi, dolaşıyor...

3 Haziran 2009 Çarşamba

suya düşen tatil...



Lafa nasıl başlayacağımı bilmiyorum, biraz gerginim. Çünkü az önce tatil planı yaptığım arkadaşım bu planı suya düşürdü. Halbuki iki haftadır güzel türkiyemin her metrekaresini karış karış araştıran, uygun bir fiyata otel bulup, herşey dahil bir hafta kendimizi dinlendirelim, yiyelim içelim diye göbeği çatlayan kişi olarak ben gergin olmayayım da kim olsun!!! Bi de bu haberi öyle telefonda söylemiyor, bütün şirinliğini kullanmak, alttan girip üstten çıkmak için elinde dondurmayla bana geliyor. Aklı sıra tatlı yiyicez tatlı konuşacaz, hem de vanilyalı dondurmayla. Hiç de sevmem. Yaw kardeşim madem gelmiceksin niye bunu başta söylemezsin de beni sap gibi ortada bırakırsın. Şimdi ben kalkıcam, kimle tatile gidilir kimle gidilmez, kim iki saatte hazırlanır kim hazırlanmaz, kim garsonlara asılır kim asılmaz, kim 12 de vurur kafayı yatar kim sabahlar, kim içer kim içmez, kim danseder kim pistten inmez, kim yüzebilir kim yüzemez bilimum bütün aktiviteleri düşünücem de, elime telefonumu alıp arkadaşlarımı benimle beraber tatile gitmeye ikna etmeye çalışıcam. Olmaz yahu, yapılmaz bana. Son dakika golü derler buna.
Ama beni eşşek kovalasın ki bu arkadaşımla ben tatil planı yaptım. Nerden bilirdim, ah nerden bilirdim! Napiyim, son 4 yıldır onunla tatile gidiyorum. Ehh memnunum da , asgari müşterek de anlaşıyoruz. Yani huyunu suyun bilmediğin birisiyle tatil arkadaşlığı yapmaktansa, bildiğin adamla tatil yapmak en iyisidir. Derler ya arkadaşını tatilde tanırsın diye. Severim de kendisini. Şimdi biraz şüpheliyim sevgimden. 4 gün önce gideceğimiz oteli bile aradık, gideceğimiz tur firmasından yerimizi ayırttık, hatta ve hatta ben alışverişimi bile yaptım. Şimdi ben sinirlenmeyeyim de napayım. Bütün benliğimle kendimi tatile hazırlamışım, rüyalarımda bile denizde yüzüyorum, geziyorum, yiyorum içiyorum yapılır mı bu bana. Arkadaşlık bu mu yaaa! Çok ayıp çok!

3 yorum:

  1. Of ya ben bile şiştim bak! Kazık atmış sana Ceviz'cim, ama senden daha çok o arkadaşına üzüldüm, yıllarca senden çekeceği var :P

    YanıtlaSil
  2. galiba haklısın, yaşasın kötülük!!!

    YanıtlaSil
  3. aaa herşey hazır son anda iptal... ben bile sinir oldum burda... ben bida bi yere gitmezdim onla hıh...

    YanıtlaSil